15 септември 2007 г.
Придобивка, с която всички се гордеем!

    Малцина са българите във Финикс, които не познават или не са чували за Галина Михалева и всички сме единодушни в ласкавата оценка за нея и за това, което твори. Нещо повече - ние наистина се гордеем с нея, с нейните преподавателски успехи във Phoenix College и Arizona State University, с нейните уникални модни решения – ефектни, красиви, но и приложими, запомнящи се и открояващи се... Обичаме я, обаче най-вече заради нейното меко, чисто и благородно присъствие в нашата малка, но “страстна” в разединението си българска общност. Вярвам, че ако има сред нас повече хора от типа на Галина, в чието име мненията ( поне за кратко) се обединяват, това би спомогнало за обединяването ни.
    В навечерието (6-ти октомври е точната дата) на откриването на модното ателие на Галина, в сърцето на Scotsdale Downtown - Marshal & Fifth Ave, в-к „Български Хоризонт” поздравява нашата Галя с новото й начинание, вярвайки, че изразява радостта на всички българи от новата българска придобивка.
    Ателието не е много голямо по размер, но интериорът му (освен с модните дамски и мъжки експонати и авторски дизайн бижута), предразполага и с елегантно оригиналните си решения – от портрети на тавана, до рисувани силуети върху пода пред входа.
    Не се съмняваме, че предприетото от Галина Михалева ще преуспее, но по стара българска традиция й пожелаваме на „ На добър час!” Гордеем се с тебе!

Дафни Кърчева - Оррис


Назад

Мода

Мода


Интернет дизайн